top of page

aboutME

Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Waarschijnlijk ben je hier omdat iemand over mij heeft vertelt of omdat je één van mijn schilderijen hebt gezien. 

Wat je hier ook heeft gebracht, leuk dat je er bent. 

Wie ben ik

Ik ben Carla van Rijn. Geboren in 1962 in een dorpje tussen Rotterdam en Den Haag. Als kind fascineerde schilderijen mij al. Vooral de aantrekkingskracht van het palet aan kleuren. 

Ik schilder al tientallen jaren. Ieder jaar ga ik een week naar België waar ik samen met mijn mentor Joop de Chene de technieken en nieuwe ideeën toepas op doek.

 

Ik schilder vanuit gevoel met kwast, paletmes en acryl. Laag op laag tot het voor mij goed voelt en de combinatie en mengsels van de kleuren kloppen. 

Ieder werk is een avontuur op zich. Uren en dagen schilderen en soms ook even niet omdat het gewoon niet lukt. Waarna ik dan op de meest onverwachte momenten weer voor het doek ga staan om een nieuwe laag verf aan te brengen.

 

Een doek schilderen is een onderdeel van mijn wekelijkse ritme geworden. Als ik schilder voel ik mij vrij, ervaar ik ruimte en is het iedere keer weer een uitdaging mijn visualisatie weer te geven.

In dit proces laat ik me vooral inspireren door de natuur. Soms even alleen zijn met de elementen die de natuur ons geeft.

bottom of page